ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΟΥΣΗΣ
2810824061
fax: 2810822946

Ανδρέα Παπανδρέου 140
Περιοχή: Αμμουδάρα Ηρακλείου
ΤΚ: 71414

Στις μέρες μας οι εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία μεταβάλλονται με γοργούς ρυθμούς. Μία από τις βιομηχανίες που επηρεάζονται από τις εξελίξεις αυτές ήταν η ενεργειακή κατανάλωση νέων και περισσότερο "οικολογικών μορφών ενέργειας".

Το οικολογικό αυτό ενδιαφέρον σχετίζεται πια άμεσα με τα ακριβά καύσιμα, στοιχείο που μεγαλώνει το κόστος χρήσης ενέργειας. Σε αυτή την κατεύθυνση ιδιώτες και εταιρίες, στρέφουν το ενδιαφέρον τους σεεναλλακτικές μορφές καυσίμου, όπως είναι το υγραέριο , το οποίο συγκριτικά με τις λοιπές μορφές ενέργειας είναι πιο φθηνό στην αγορά του και ρυπαίνει λιγότερο το περιβάλλον.

Το υγραέριο είναι πολύ δημοφιλής όχι μόνο στους ιδιώτες  αλλά και σε όσους διαχειρίζονται επιχειρήσεις και αναζητούν τρόπους περικοπής των λειτουργικών δαπανών τους.




Η επιχείρηση του Βασίλειου Πετούση δραστηριοποιείται από το 2008 στην μεταφορά υγραερίου, με τα δικά της ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της, είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να μεταφέρει με ασφάλεια υγραέριο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας ή της οικίας σας. Γρήγορα, αξιόπιστα και με τη μέγιστη ασφάλεια.





Αναλαμβάνουμε μεταφορές υγραερίου σε όλη την Κρήτη. Καλέστε μας τώρα για να σας ενημερώσουμε!